“De tijd dat we onze levenskwaliteit opofferen voor productiviteit is voorbij”

(Klik hier om het transcript te lezen)

In de wereld van productiviteit, time management en deadlines wordt er vaak gefocust op het werk. Hoe kunnen we het werk beter, sneller en in minder tijd gedaan krijgen? En dat is natuurlijk belangrijk, maar…wat doe je voor de persoon die het werk doet? In veel bedrijven wordt er inmiddels al gesproken over een burn out cultuur.

Er lijkt een set gewoontes en ongeschreven regels in onze werksfeer geslopen te zijn die er voor zorgen dat we de persoon die het werk doet – onszelf – opofferen voor het werk. Dit is een hardnekkig systeem dat lang kan blijven draaien totdat we er achter komen dat het werk niet meer gedaan kan worden als de persoon die het werk moet doen opbrandt.

Deze vicieuze cirkel kan doorbroken worden als we onze individuele levenskwaliteit – energie, gezondheid, geluk – belangrijker gaan maken dan onze productiviteit. En erop vertrouwen dat energieke, gezonde en gelukkige mensen van nature meer productiviteit zullen opleveren. Dus maak deze week eens een prioriteit van je welzijn. Zet zelfzorg eens bovenaan je to do lijst, en neem voordat je aan een van die andere zogenaamd belangrijkste taken begint eens een paar minuutjes om echt iets voor jezelf te doen.

HAD JE MIJN BOEK AL GELEZEN? ?? 

(scroll omlaag ⬇️) 

MINDLIFT

Mentale Fitness
voor het Moderne Brein


Boost je Brein
Train je Mentale Fitness
Vergroot je Focus


 

[reveal_quick_checkout id=”531″ clear_cart=”true” checkout_text=”BESTEL DIRECT!” quantity=”1″]

We leven in een wonderlijk tijdperk van overvloed, informatie en connectie…en daarmee ook de uitdagingen van afleiding, negatieve stress en overprikkeling. Met dit boek leer je de kansen van de moderne wereld om te zetten in een leefstijl van diepe focus, meesterlijke mindfulness en persoonlijke vrijheid.

[reveal_quick_checkout id=”531″ clear_cart=”true” checkout_text=”LEES NU VERDER!” quantity=”1″]

Wat Je Kunt Leren Met Dit Boek

Je brein is als een spier die getraind kan worden door ‘m uit te dagen en te ondersteunen. Dit boek biedt een op vaardigheid gebaseerde aanpak voor persoonlijke ontwikkeling en gewoontevorming, met behulp van simpele oefeningen in de gebieden van:

Aandachtsmanagement

Cultiveer je concentratie, word een productiviteits-ninja en sloop je to-do lijst.

Leer alles beter en sneller

Breek los van onbehulpzame schoolsystemen en word de ultieme autodidact.

Meditatie & Mindfulness

Leef in het moment, versterk je mentale spieren en leer je gedachten te controleren.

Antistresshacks

Word vrij van negatieve stress en gebruik de positieve kanten in je voordeel.

In contact met je natuur

Gebruik je natuurlijke vermogens om de moderne wereld weer aan te kunnen.

Lichaamsbeweging

Versterk de mind-body connectie en boost je focus met fysieke activatie.

Voeding

Ondersteun je briljante brein door het te voeden met wat het nodig heeft.

Down-to-Earth ? Direct Toepasbaar ? Eenvoudig ?


Belangrijke Inzichten In Je Briljante Brein

Stappen Richting Ijzersterke Gewoontes

Mentaliteit-Shifts Voor Persoonlijke Vrijheid

Tips, Trucs en Hacks Voor Sterke Mentale Fitness

[reveal_quick_checkout id=”531″ clear_cart=”true” checkout_text=”Bestel Direct!” quantity=”1″]

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Dit boek is verpletterend doortimmerd, tot stand gekomen na uitvoerige studie en eigen experimenten, doorspekt met ervaringen van de auteur zelf; een positieve uiting van ‘ADHD’. Theorie én praktijk, direct bruikbaar. De energie en overtuiging  spatten eraf. Een sterk én origineel boek in dit genre. Je gaat ineens heel anders denken over ‘zweverigheid’: zo kan het dus ook. Echt een compliment aan de auteur.”  – Maarten Beernink (Het Boekenschap)

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Friso (geverifieerde eigenaar) Heel sterk vind ik dat Kasper alles wat hij beschrijft zelf uitgetest heeft, toepast en echt leeft. This man really walks his talk!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sebastiaan (geverifieerde eigenaar)Wat dit boek bijzonder maakt is dat het je er daadwerkelijk toe zet actie te ondernemen, een persoonlijke favoriet!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Helma (geverifieerde eigenaar) Een ontzettend fijn no-nonsens boek. Makkelijk te lezen, helder en met veel tips en handvatten. Een echte aanrader !

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fabrice (geverifieerde eigenaar) Ik heb al minstens 20 mensen over dit boek verteld. Waarbij het schrijfproces (in 1 maand een boek schrijven) al net zo aansprekend is als de inhoud. Ik geniet nu dagelijks van mijn toegenomen vermogens.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Michiel (geverifieerde eigenaar) Met veel humor, nuchter en duidelijk geschreven, en ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd.

Lees meer reviews >>

 

Geschreven door een gewone jongen, die z’n uitdagingen omzette in kwaliteiten ?

Hoi! Ik ben Kasper van der Meulen ?

Ik ging van te dik, opgebrand en ongelukkig naar een levensstijl van focus, fitness en persoonlijke vrijheid, dankzij een zoektocht naar de effectiefste manieren om mezelf een mentale boost te geven. Ik heb alles getest wat ik maar kon vinden om mijn focus te versterken; ik optimaliseerde mijn leefstijl, overwon de kou, liep marathons op mijn blote voeten, testte talloze diëten en onderzocht elke esoterische discipline die ik maar kon vinden. Met meer dan tienduizend uur ervaring in lesgeven over wetenschap, zelfontwikkeling en innovatie besloot ik om mijn ervaringen om te zetten in een heldere, no-nonsensehandleiding vol met praktische tips. Om de proef op de som te nemen, stelde ik mijzelf een harde deadline van één maand om het boek te schrijven, zodat ik mijn kennis en ervaring direct moest toepassen. Dankzij de principes in dit boek wist ik een leven van vrijheid en positiviteit te creëren, en ik wens jou van harte het zelfde toe! ???

Maar dit boek gaat niet over mij, het gaat over jou!

Het heeft als doel om jou te helpen om je eigen weg te vinden richting de resultaten die je altijd al wilde. Zelfs als je slechts 10 procent van de informatie en ideeën in dit boek neemt en echt toepast, zal het je leven veranderen.

I promise!
???

[reveal_quick_checkout id=”531″ clear_cart=”true” checkout_text=”BESTEL DIRECT!” quantity=”1″]

Pin It on Pinterest