“Laten we even stil staan bij de eindeloze hoeveelheid mogelijkheid en dankbaarheid die beschikbaar is in ieder moment.”

(Klik hier om het transcript te lezen)

Een vraag die ik van veel mensen krijg is: “hoe blijf je gemotiveerd? Hoe blijf je gemotiveerd om je aan je gezonde gewoontes te houden, te werken aan je droomcarriere, keuzes voor jezelf te maken etc. Nou snap ik best dat het moeilijk is om motivatie te blijven vinden, het leven kan hard zijn, soms zie je geen direct resultaat van je inzet en je hebt maar een beperkte hoeveelheid energie om ergens in te steken. Maar wat nou als we het eens omdraaien? En de vraag stellen: hoe blijf je NIET gemotiveerd? Laten we even stil staan bij de eindeloze hoeveelheid mogelijkheid en dankbaarheid die beschikbaar is in ieder moment. Er is nog nooit een tijdperk geweest met zoveel keuzes, kansen en mogelijkheden om het meeste uit je leven te halen. Elke nieuwe dag geeft je een eindeloos spectrum aan opties om voor jezelf te kiezen en in jezelf te investeren. Het leven is kort, het is over voordat je het door hebt dit is niet het oefenrondje. Het feit dat je hier bent en deze video kunt zien is een wonder op zich!…dus hoe krijg je het eigenlijk voor elkaar om NIET gemotiveerd te zijn? Om niet op te staan met een lust voor het leven en de behoefte om alles uit je dag te halen? Als je die vraag voor jezelf weet te beantwoorden kun je die barrières wegnemen en eindeloze motivatie vinden.

WIST JE AL VAN DE MINDLIFT ACADEMY? ?? 

(scroll omlaag ⬇️) 

30 dagen
FOCUS BOOST


Ontwikkel de superkracht van de 21e eeuw met gemak en plezier in slechts 30 dagen.


Een interactieve online ervaring, ontworpen om jou te helpen om…

Moeiteloos productief te zijn
Stress en angsten te verminderen
Rust te ervaren in drukke tijden
Te genieten van meer vrije tijd
Studieresultaten te verbeteren
Je optimale brein kracht te benutten

Welk doel je ook wil bereiken…
Wat je ook wilt veranderen in je leven…
Wat het ook is dat je tegen houdt…
Het begint allemaal met FOCUS!

Focus is een functie van je brein zoals kracht een functie is van een spier. Deze videocursus leert je om de mentale spieren van gewoonteverandering, persoonlijke ontwikkeling en focus te trainen. Zo word je meester van het gereedschap van je brein en kun je elk doel in je leven bereiken.

Fase 1: De Focus Van Je Aandacht

Leer hoe je brein werkt, hoe je je aandacht kunt focussen en zo de kwaliteit van je leven kunt bepalen.

Fase 2: Optimaliseer Je Omgeving

Verwijder de ruis uit je leven, vind rust in de chaos van de moderne wereld.

Fase 3: Kies Je Nieuwe Mentaliteit

Doorbreek je onbehulpzame gewoontes en patronen en vervang ze met focus boosters.

Fase 4: Pas Je Laser Focus Toe

Pas je nieuwe superkracht van focus toe om elke aspect van je leven te verbeteren.

Verandering komt van volhouden…
Volhouden komt van ritme…
Ritme komt van gemak…
De unieke content heeft het allemaal.

Getimede onderdelen en transformatieve oefeningen maken het makkelijk om op het goede spoor te blijven.

? Bekijk de video

Er staat elke 3 dagen een verse video van 5 minuten klaar om je brein in te springen! Uiteraard kun je de video kijken wanneer het je maar uitkomt ?

? Start je focus experiment

Elke video komt met een leuke inzichtelijke oefening waar je 3 dagen ongeveer 10 minuten per dag mee bezig gaat om direct resultaat te zien.

✍️ Schrijf In Je Dagboek

Na een dag bezig te zijn met je focus experiment is het eind van de dag een perfect moment om terug te kijken op wat je geleerd hebt en je inzichten te consolideren. ?

Je kunt de cursus op elk moment dat het jou uitkomt starten en pauzeren. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de besloten “MindLift Academy” Facebook groep waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, vragen kunt stellen en je voortgang kunt delen ?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik had niet verwacht dat ik zo veel persoonlijke verandering door kon maken in slechts 30 dagen. De video’s zijn leuk om te kijken, de online omgeving werkt intuitief en wie wil er nou niet zo’n goede coach ter beschikking aan z’n vingertoppen?! 

Don


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik moet eerlijk bekennen dat deze 30 dagen af en toe confronterend en oncomfortabel waren…maar het is echt de moeite waard!  Ik had geen idee dat ik zoveel onderbewuste en onbehulpzame patronen had draaien en dat ik nog zoveel persoonlijke vrijheid kon winnen.

Lisa


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Normaalgesproken maak ik dit soort dingen nooit af  maar bij deze cursus bleef ik gemotiveerd. Ik vond het heerlijk om de getimede herineringen te krijgen om mijn aandacht erbij te houden. De opdrachten blijven een eindeloze bron van inzicht.

Cathy

Dagen focus boosten

Unieke Videos

Minuten per les

Voor Slechts


Deze cursus is ontworpen om je te helpen om eindelijk de resultaten te behalen die je altijd al wilde. Als je bereid bent om slechts een paar minuten per dag aandacht te besteden aan je eigen ontwikkeling, zal dit programma je leven voorgoed veranderen. En anders krijg je gewoon je geld terug.
???

Pin It on Pinterest