Dus welke vruchten zou je willen zien in je leven? Welke zaadjes van intentie, inspiratie en motivatie moet je daarvoor planten?”

(Klik hier om het transcript te lezen)

Stel je deze situatie eens voor: Een boer wordt met frisse moed wakker op een mooie lentedag: tijd om te zaaien! Hij stroopt zijn mouwen op en gaat aan het werk. Hij plaatst de zaadjes zorgvuldig op de juiste diepte onder de grond en na een lange dag hard werken gaat hij met een voldaan gevoel naar bed.

De volgende ochtend haast hij zich verheugd naar buiten, kijkt over het veld en…helemaal niks! Het veld is nog zo leeg als toen hij het gisteren achterliet. Hij denkt, “Shit, mislukt, nou dan maken we er wel een parkeerplaats van.”

Wat een domme boer!
Hij zou toch moeten weten dat je na het planten van de zaadjes met veel geduld de juiste omstandigheden moet creëren om uiteindelijk de eerste spruiten te zien, en zelfs dan vraagt het nog veel liefde en hard werk voordat je vruchten kunt oogsten. Toch doen we dit vaak met onze persoonlijke doelen. We hopen op direct resultaat en geven snel op als we dit niet direct zien.

Dus welke vruchten zou je willen zien in je leven? Welke zaadjes van intentie, inspiratie en motivatie moet je daarvoor planten? En welke omstandigheden die zaadjes nodig hebben om te kunnen bloeien? Als je die dingen deze week eens voor jezelf op een rijtje zet zul je al snel gaan zien dat je de gewenste resultaten kunt gaan oogsten.

WIST JE AL VAN DE MINDLIFT ACADEMY? ?? 

(scroll omlaag ⬇️) 

30 dagen
FOCUS BOOST


Ontwikkel de superkracht van de 21e eeuw met gemak en plezier in slechts 30 dagen.


Een interactieve online ervaring, ontworpen om jou te helpen om…

Moeiteloos productief te zijn
Stress en angsten te verminderen
Rust te ervaren in drukke tijden
Te genieten van meer vrije tijd
Studieresultaten te verbeteren
Je optimale brein kracht te benutten

Welk doel je ook wil bereiken…
Wat je ook wilt veranderen in je leven…
Wat het ook is dat je tegen houdt…
Het begint allemaal met FOCUS!

Focus is een functie van je brein zoals kracht een functie is van een spier. Deze videocursus leert je om de mentale spieren van gewoonteverandering, persoonlijke ontwikkeling en focus te trainen. Zo word je meester van het gereedschap van je brein en kun je elk doel in je leven bereiken.

Fase 1: De Focus Van Je Aandacht

Leer hoe je brein werkt, hoe je je aandacht kunt focussen en zo de kwaliteit van je leven kunt bepalen.

Fase 2: Optimaliseer Je Omgeving

Verwijder de ruis uit je leven, vind rust in de chaos van de moderne wereld.

Fase 3: Kies Je Nieuwe Mentaliteit

Doorbreek je onbehulpzame gewoontes en patronen en vervang ze met focus boosters.

Fase 4: Pas Je Laser Focus Toe

Pas je nieuwe superkracht van focus toe om elke aspect van je leven te verbeteren.

Verandering komt van volhouden…
Volhouden komt van ritme…
Ritme komt van gemak…
De unieke content heeft het allemaal.

Getimede onderdelen en transformatieve oefeningen maken het makkelijk om op het goede spoor te blijven.

? Bekijk de video

Er staat elke 3 dagen een verse video van 5 minuten klaar om je brein in te springen! Uiteraard kun je de video kijken wanneer het je maar uitkomt ?

? Start je focus experiment

Elke video komt met een leuke inzichtelijke oefening waar je 3 dagen ongeveer 10 minuten per dag mee bezig gaat om direct resultaat te zien.

✍️ Schrijf In Je Dagboek

Na een dag bezig te zijn met je focus experiment is het eind van de dag een perfect moment om terug te kijken op wat je geleerd hebt en je inzichten te consolideren. ?

Je kunt de cursus op elk moment dat het jou uitkomt starten en pauzeren. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de besloten “MindLift Academy” Facebook groep waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, vragen kunt stellen en je voortgang kunt delen ?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik had niet verwacht dat ik zo veel persoonlijke verandering door kon maken in slechts 30 dagen. De video’s zijn leuk om te kijken, de online omgeving werkt intuitief en wie wil er nou niet zo’n goede coach ter beschikking aan z’n vingertoppen?! 

Don


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik moet eerlijk bekennen dat deze 30 dagen af en toe confronterend en oncomfortabel waren…maar het is echt de moeite waard!  Ik had geen idee dat ik zoveel onderbewuste en onbehulpzame patronen had draaien en dat ik nog zoveel persoonlijke vrijheid kon winnen.

Lisa


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Normaalgesproken maak ik dit soort dingen nooit af  maar bij deze cursus bleef ik gemotiveerd. Ik vond het heerlijk om de getimede herineringen te krijgen om mijn aandacht erbij te houden. De opdrachten blijven een eindeloze bron van inzicht.

Cathy

Dagen focus boosten

Unieke Videos

Minuten per les

Voor Slechts


Deze cursus is ontworpen om je te helpen om eindelijk de resultaten te behalen die je altijd al wilde. Als je bereid bent om slechts een paar minuten per dag aandacht te besteden aan je eigen ontwikkeling, zal dit programma je leven voorgoed veranderen. En anders krijg je gewoon je geld terug.
???

Pin It on Pinterest