(Lees hier onder direct de mail verder)

Je krijgt deze mail omdat je je heb ingeschreven voor mijn online email cursus…en het niet helemaal goed is gegaan. 
(mail onterecht ontvangen? Nog meer sorry! Schrijf je gerust uit).

Mijn excuses ?
Het zal je misschien opgevallen zijn dat je geen mails hebt ontvangen of dat het na een paar mails stopte. Er zijn wat dingen technisch niet helemaal goed gelopen en ik had er eerlijk gezegd even de tijd en aandacht niet voor. Ik heb namelijk een heftig jaar gehad met een periode van ziekte, ik heb een scheiding doorgemaakt en ondertussen was mijn onderneming succesvoller dan mijn capaciteit en daar heeft deze cursus even onder geleden.

Maar er is goed nieuws! ?

?Goed nieuws nummer 1:
 Gratis video cursus
Ik heb besloten om het in één keer goed te doen en deze email cursus die al door 1000en mensen goed is ontvangen om te zetten in een gratis video cursus getiteld Maandag AANdag! Het komende half jaar ontvang je elke maandag een video van ongeveer 1 minuutje met inspiratie, tips en hacks voor een positieve mindset. En daar hoef je niks voor de doen, hij komt vanzelf in je inbox. Veel plezier! 

?Goed nieuws nummer 2: Gratis Biohacking Webinar 
In het afgelopen jaar dat ik wat minder actief was nieuwe content, heb ik wel ontzettend veel geleerd. Ondertussen kreeg ik elke dag verzoeken voor workshops, lezingen en het delen van mijn beste nieuwe inzichten. Dus nu heb ik besloten om daar volgende week woensdag (10 april) een uur voor uit te trekken in een GRATIS webinar over de methode waarmee ik mijn welzijn in de hand nam: Biohacking

Klik hier onder om je meer te leren of je direct in te schrijven!