MINDLIFT MASTERMIND

Leer hoe je met jouw passie een rijker leven kunt creëren voor jezelf, een ander en de wereld om je heen.
Zonder grote investeringen of risico’s.

Waar loopt je hart van over? Wat wil je bijdragen aan deze wereld? Waar ben je goed in? Welke doelen wil je nog bereiken in je leven? En hoe kun je deze factoren omzetten in een succesvol bedrijf? Tijdens de Mastermind Business Bootcamp leer je in 1 dag hoe je van je bestaande bedrijf, een vaag idee, je grootste passie of jouw “het liefst zou ik…” een leefstijl van vrijheid, voldoening en rijkdom kunt bouwen.

“Ik durfde eindelijk voor mijn grote doel te gaan, en dat was mijn beste ervaring van het jaar”
Janina Louise
Just Live It

“Iedereen heeft iets unieks, en daar kan je echt je business van maken. Kasper heeft me laten zien dat dat mogelijk is” 
Adriaan Sleeuwenhoek
De Gezonde Vogelaar

“Het geeft je de houvast om de volgende stap te nemen en een succes van je bedrijf te maken”
Toine van Westen
Fotograferen in de Natuur

“Ik heb geleerd hoe je je leven kunt leiden als eigen baas, en hoe je daar je leven mee kunt verdienen” 
Fabrice Luijten
Reignbow

“Het verdienmodel van Kasper heb ik op mijn eigen manier kunnen toepassen, mijn winst is omhoog gegaan, maar vooral mijn geluk!”
Hindry Bos
Bos Boomverzorging

“Het heeft me inzicht gegeven in de tools die ik nodig heb om mijn bedrijf nieuw leven in te blazen”
Caroline Bronsgeest
Praktijk Voor Klassieke Homeopathie

Hoi! Ik ben Kasper 🙂
Zo’n drie jaar geleden had ik een gewone 9 tot 5 baan met weinig doorgroeimogelijkheden en een loon waar ik net van rond kwam. Ik was niet ongelukkig maar ergens had ik het gevoel dat er zo veel meer voor mij weggelegd was. Ik hoopte altijd dat er een wonder zou gebeuren waardoor ik vrijer kon leven, meer kon verdienen en een grotere impact op de wereld kon maken. Raad eens..? Dat gebeurde niet 😅 Mijn droom was om de lessen uit mijn eigen leven om te zetten in waarde voor anderen, om hiermee een succesvol bedrijf te bouwen, financieel vrijer te zijn en te doen wat ik het liefste doe. Ik wilde niets liever dan mensen coachen en spreken voor groepen…vol moed startte ik maar kwam niet van de grond, mijn zalen bleken leeg en ondanks dat ik zoveel te geven had aan de wereld wilde niemand wat ik te bieden had.

Totdat ik leerde over de kracht van mindset, de eenvoud van mijn huidige businessmodel en de psychologie van marketing.

Ik besloot er vol voor te gaan en zodra ik de juiste tools uitlijnde met de juiste mentaliteit ging het allemaal heel hard. Inmiddels reis ik de hele wereld over om met high end klanten te werken, heb ik meer dan 100 uitverkochte events gedraaid in minder dan 2 jaar in 12 landen, werk ik samen met invloedrijke mensen en is elke dag een groot avontuur. 😃🙌🏻
Maar bovenal heb ik duizenden mensen kunnen helpen om een gelukkiger en sterker leven te leiden. En dat is waar het mij echt om gaat. Inmiddels weet ik dat elk mens een ander mens kan helpen en is het mijn missie om wat ik geleerd heb over te dragen zodat ook jij jouw mooiste manier kunt vinden om de wereld een betere plek te maken. 

DE 5 SLEUTELS TOT SUCCES

Er zijn geen geheimen of speciale trucs die je moet ontdekken om jouw droomleven te bouwen. Slechts een paar eenvoudige elementen die iedereen kan aanleren. De volgende onderwerpen staan centraal tijdens de Bootcamp:

1: MISSIE > PASSIE > VAARDIGHEID

Eerst helderheid creëeren We doorlopen een aantal eenvoudige oefeningen om te ontdekken wat je het liefst doet, wat jou uniek maakt, wat je bij wil dragen aan de wereld en waar je het best in bent.

2: MONEY MINDSET

Als je eenmaal weet wat je wil doen en bijdragen is de vraag: wat houdt je tegen? Mindset is de basis van alles. We onderzoeken en veranderen jouw mentale patronen en emotionele blokkages rondom geld zodat je je onzekerheden kunt loslaten en de wereld in kan stralen.

3: HET IDEALE BUSINESSMODEL

Nu kunnen we echt aan de slag, en het is eenvoudiger dan je denkt. Het juiste businessmodel is als een machine, als je deze eenmaal gebouwd hebt zal hij de ideale klanten voor je binnen blijven brengen. Het businessmodel transformeert jouw idee in een product/dienst dat van waarde en winst overloopt.

4: MARKETING PSYCHOLOGIE

Tijd om zoveel mogelijk mensen jouw kant op te sturen. Met de juiste communicatie, pitches, presentaties en de manier waarop je je social media inricht krijg je toegang tot jouw ideale klanten én weet je hoe je ze het best kunt aanspreken.

5: GETTING SHIT DONE

Alles op zijn plek? Klaar voor de start? …. GO! Denken als ondernemer betekent dat je dingen gedaan krijgt die anderen niet voor mogelijk houden. Door een combinatie van handige trucjes en de juiste mentale instelling zul je versteld staan van hoeveel je uit handen kunt krijgen en los kunt breken uit je stagnatie.

“Ik weet nu hoe ik met mijn angsten kan werken en naar buiten kan treden met mijn boodschap.”
Jolanta van Helten
Healthy Jo

“Ik heb de tools en handvatten gekregen om een goed lopend bedrijf op te zetten”
Rianne Kempe
In Beweging

“Ik had behoorlijk wat worstelingen maar de groep steunde elkaar enorm en ik heb ontdekt wat de rol is van mijn eigen mindset” 
Luc Beerens
Beerens op de Weg

“Ik zie nu welke waarde ik kan leveren, hoe ik mensen echt kan helpen en daar ook geld mee kan verdienen”
Joris Stolker
Jornature

“Ik had al een goed lopend bedrijf maar ik liep toch vast. Door de veilige groepsdynamiek kon ik de nodige stappen zetten” 
Job Ooms
Job Ooms Sport

“Ik had een jaar geleden niet durven dromen dat ik nu hier zou staan. Ik heb leren Dienen, Durven en DOEN”
Dirk Janssen
Boempatat

GENOEG GEKLETST, LETSGO! 😃🙏🚀

KOM NAAR DE BOOTCAMP IN UTRECHT

Vrijdag 4 mei 2018
Locatie: 
Wordt nader bekendgemaakt
Begint om 10:00, Eindigt om 17:00
Inclusief koffie, thee, gezonde lunch
Investering: €347

INSCHRIJVEN

Vrijdag 15 juni 2018
Locatie: 
Wordt nader bekendgemaakt
Begint om 10:00, Eindigt om 17:00
Inclusief koffie, thee, gezonde lunch
Investering: €347

INSCHRIJVEN

Pin It on Pinterest