30-Dagen

Mentale Fitness
Challenge


Een intensief, life-changing coaching programma voor in je broekzak!


 

 

Een innovatieve app-based videocursus, ontwikkeld om de MindLift principes te integreren in je leven.

Welk doel je ook wil bereiken…
Wat je ook wil veranderen in je leven…
Wat het ook is dat je tegen houdt…
Het begint allemaal met FOCUS!

Focus is een functie van je brein zoals kracht een functie is van een spier. Deze videocursus leert je om de mentale spieren van gewoonteverandering, persoonlijke ontwikkeling en focus te trainen. Zo word je meester van het gereedschap van je brein en kun je elk doel in je leven bereiken.

Week 1: De Focus Van Je Aandacht

Leer hoe je brein werkt, hoe je je aandacht kunt focussen en zo de kwaliteit van je leven kunt bepalen.

Week 2: Breek Vrij Van Mentale Blokkades

Vind en doorbreek je onbehulpzame gewoontes en patronen met simpele oefeningen en opdrachten.

Week 3: Kies Je Nieuwe Mentaliteit

Kies en integreer nieuwe, behulpzame patronen met behulp van je versterkte focus.

Week 4: Creëer IJzersterke Nieuwe Gewoontes

Laat je oude patronen voorgoed achter en maak je nieuwe keuzes permanent.

Verandering komt van volhouden…
Volhouden komt van ritme…
Ritme komt van gemak…
De dagelijkse content heeft het allemaal.

Getimede onderdelen en subtiele herinneringen maken het makkelijk om op het goede spoor te blijven.

📺 07:00 - Een Nieuwe Video!

Er staat een verse video van 5 minuten klaar om je brein in te springen! Uiteraard kun je de video kijken wanneer het je maar uitkomt 😌

🏅 07:05 - Uitdaging Van De Dag

Elke video komt met een kleine uitdaging voor die dag, het zal ongeveer 10 minuten van je dag innemen om hieraan te werken.

🙏 16:00 - Dagelijkse Dosis Inspiratie

Om je op gang te houden krijg je elke dag een motiverende of inspirerende quote die je aan het denken zet. Zo word je meteen herinnerd om je focus op je uitdaging te houden💥

✍️ 21:00 - Schrijf In Je Dagboek

Na een dag bezig te zijn met een mentale uitdaging, focuspunt of opdracht is het eind van de dag een perfect moment om terug te kijken op wat je geleerd hebt en je inzichten te consolideren. 🙏

Je kunt de cursus op elk moment dat het jou uitkomt starten en pauzeren. Je krijgt een jaar lang toegang tot het materiaal en kunt het volledig in je eigen tempo tot je nemen, terugkijken en de cursus zo vaak je wilt herhalen. Na een jaar kan je je toegang tot het materiaal eventueel verlengen.

Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de besloten “MindLift Bazen” Facebook groep waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, vragen kunt stellen en je voortgang kunt delen 😀

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik had niet verwacht dat ik zo veel persoonlijke verandering door kon maken in slechts 30 dagen. De video’s zijn leuk om te kijken, de app werkt intuitief en wie wil er nou niet zo’n goede coach ter beschikking aan z’n vingertoppen?! 

Don


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik moet eerlijk bekennen dat deze 30 dagen af en toe confronterend en oncomfortabel waren…maar het is echt de moeite waard!  Ik had geen idee dat ik zoveel onderbewuste en onbehulpzame patronen had draaien en dat ik nog zoveel persoonlijke vrijheid kon winnen.

Lisa


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Normaalgesproken maak ik dit soort dingen nooit af  maar bij deze cursus bleef ik gemotiveerd. Ik vond het heerlijk om de getimede herineringen te krijgen om mijn aandacht erbij te houden. Het dagelijkse dagboek blijft een eindeloze bron van inzicht.

Cathy

Unieke Dagelijkse Videos

Fases Richting Echte Gewoonteverandering

Minuutjes Per Video

Minuutjes Dagelijkse Oefening


Deze cursus is ontworpen om je te helpen om eindelijk de resultaten te behalen die je altijd al wilde. Als je bereid bent om slechts 10 minuten per dag aandacht te besteden aan je eigen ontwikkeling, zal dit programma je leven voorgoed veranderen.

I promise!
😃🙏🚀

Pin It on Pinterest