“De Wim Hof Methode kenmerkt zich door eenvoud, toepasbaarheid en een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Een praktische, westerse manier om tot meer geluk, gezondheid en kracht te komen.”

De Wim Hof Methode bestaat uit 3 componenten:

Koudetraining

Ervaar de therapeutische en gezondheidsbevorderende werking van de koude. Je lichaam is uitstekend uitgerust om om te gaan met de kou en wanneer je het de kans geeft komt er een aantal natuurlijke vermogens weer tot uiting. Je bent namelijk tot veel meer in staat dan je voor mogelijk hield. Met geleidelijke en beheerste blootstelling aan de koude versterk je je immuunsysteem, bevorder je je bruinvet en stofwisseling en ontwikkel je een ijzersterke focus.

Lees meer over de voordelen van kou!

Ademhalingsoefeningen

Met de ademhalingsoefening van de Wim Hof Methode optimaliseer je je ademhaling, ontzuur je je systeem, activeer je je autonome zenuwstelsel, bevorder je het immuunsysteem en bereik je een diepe meditatieve rust. Door deze één keer eenvoudig en goed aan te leren kun je met een korte, dagelijkse beoefening een enorme winst behalen in gezondheid en innerlijke kalmte. De effectiviteit van deze oefening is in het wereldschokkende onderzoek van de Radboud Universiteit wetenschappelijk onderbouwd.

Lees meer over het nut van ademoefeningen

Inzet, Aandacht, Focus

De moderne wereld vraagt veel van ons brein, de constante verbondenheid, hoge snelheid informatie, werkdruk en altijd aanwezige indrukken kunnen ons makkelijk overprikkelen. De Wim Hof Methode biedt een reconditionering van de geest om opnieuw contact te maken met je eigen natuur en lichaam en geest weer in balans te brengen. Een praktische, toegepaste, wetenschappelijke manier om je spirituele en mentale staat te optimaliseren.

Lees meer over wat er allemaal kan met de Wim Hof Methode!

Workshop Wim Hof Methode in Utrecht en op locatie


In één dag workshop leer je hoe je je eigen lichaam kunt trainen om de koude te weerstaan, hoe je met een eenvoudige ademoefening je gezondheid kan optimaliseren en hoe je een ijzersterke mindset kunt ontwikkelen dankzij de Wim Hof Methode.

De workshops van Kasper van der Meulen kenmerken zich door een veilige sfeer, speelse ontdekking en een sterke wetenschappelijke uitleg. Bovendien is Kasper hoofddocent van de Wim Hof Academy waarin hij de andere instructeurs opleidt. 

 


Schermafbeelding 2016-01-19 om 07.04.45
Pepijn (geverifieerde eigenaar) Zeer helder uitgelegd hoe mijn lichaam in elkaar zit. Fijn dat er in detail verteld wordt wat er in mijn lichaam gebeurt, en hoe ik de ademhalingsoefeningen kan gebruiken om mijn lichaam te ‘resetten’, en zo beter opgewassen ben tegen stress. Lees meer reviews >>

Schermafbeelding 2016-01-19 om 07.04.45
Saskia (geverifieerde eigenaar) Leuke gemotiveerde groep, geïnspireerd door Kasper, ondanks dat de training wordt gegeven in een groep is het persoonlijk, je ontdekt je kracht. Je bent veel sterker dan je denkt!
Lees meer reviews >>

Schermafbeelding 2016-01-19 om 07.04.45
Nathan (geverifieerde eigenaar) Vandaag de workshop gehad van Kasper en kan niet anders zeggen dat het super was!! Hij kan alles goed verwoorden en neemt de tijd voor je. Zelfs 5 uur na deze workshop zit ik nog te genieten wat ik van de dag heb meegekregen, TOP!
Lees meer reviews >>

Wat leer je in een workshop?

  • De ademhalingsoefening waarmee Wim de wetenschap verbaasde
  • Beïnvloeding van het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem
  • Technieken om verzuring van de spieren tegen te gaan
  • Inhoudelijke theoretische onderbouwing obv wetenschap
  • Inzet en focus: versterk de mind-body connectie met ijzersterke aandacht
  • Persoonlijke toepassing van de methode op jouw situatie
  • Afsluiting met een ijsbad

Bekijk de geplande workshops en evenementen achter onderstaande knop.

Voor een workshop op locatie voor je organisatie of bedrijf, mail naar info@mindlift.com

 

Pin It on Pinterest